Kuvaus
Ruusukvittensose on happamuudeltaan sitruunan luokkaa, ja se soveltuukin esimerkiksi kalan maustamiseen ja muuhun happamuutta kaipaavaan ruoanlaittoon. Soseeseen on valmistusvaiheessa lisätty hieman vettä koostumuksen parantamiseksi. Ilman veden lisäystä ruusukvittenissä oleva luontainen pektiini tekee soseesta hankalakäyttöistä ja liian kovaa.
140 gramman purkki ruusukvittensosetta on paitsi herkullinen, myös tyylikäs lahja siron kokonsa ja kulmikkaan muotonsa ansiosta.
Valmistusaineet: Keskylän tilan suomalainen luomuruusukvitten 90%, vesi. Pastöroitu.
Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa.
Valmistaja: Keskylän tila, 21610 KIRJALA, PARAINEN
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.