Vadelmasose, LUOMU, Makeuttamaton, 280g

8,00 

Keskylän tilan omista luomuvadelmista valmistettu lisäaineeton vadelmainen vadelmasose. jossa ei ole mitään ylimääräistä. Valmistuksessa on käytetty ainoastaan luomuvadelmaa.

Varastossa

Kuvaus

Kun kaipaat ruokapöytääsi tai kakun täytteeksi vadelmasosetta, jossa ei ole lisäaineita eikä mitään muutakaan ylimääräistä, on valintasi ehdottomasti Keskylän tilan luomuvadelmasose. Tuote, jonka valmistaminen alkaa tilan omilta pelloilta ja huipentuu kuumana lasipurkkiin pakkaamiseen ja etiketin liimaamiseen.

Tämä luomusose on käsityönä tilan isännän tarkan valvonnan alla valmistettu ja kauniiseen lasipurkkiin pakattu, jotta sinä voisit nauttia kesän vadelmaisesta mausta ympäri vuoden.

Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä vähintään parasta ennen-päiväykseen asti. Todennäköisesti reilusti pidempäänkin. Jos kansi on alhaalla tyhjiön merkiksi, on todennäköistä, että vadelmasose on syötävää vielä vuosiakin parasta ennen-päiväyksen jälkeen.

Koska tämän soseen valmistuksessa ei ole käytetty pektiiniä tai muuta hyytelöimisainetta, on se sillä tavalla löysää, että sen ravistaminen on suotavaa ennen lusikointia. Näin saat tasaisen varmaa tuotetta aina viimeiseen lusikalliseen asti.

Valmistusaineet: Keskylän tilan suomalainen luomuvadelma 100%, pastöroitu.

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa noin 2 viikkoa.

Valmistaja: Keskylän tila, 21610 KIRJALA, PARAINEN

Lisätiedot

Paino 0.35 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vadelmasose, LUOMU, Makeuttamaton, 280g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *