Kuvaus
Mustaherukkamehua on perinteisesti käytetty flunssan yllättäessä lämpimänä juomana sen suuren C-vitamiinipitoisuuden vuoksi.
Mustaherukkamehu toki sopii moneen muuhunkin käyttöön tumman värinsä ja ihanan arominsa ansioista.
Keskylän tilan luomulaatuinen mustaherukkamehu on valmistettu perinteisesti käsityönä ja se onkin tämän vuoksi erittäin kirkasta ja lähes sakatonta.
Pektiinipitoisuutensa vuoksi mustaherukkamehu on hieman paksuhkoa, ja sitä voikin laimentaa maun mukaan. Peruslaimennus noin 1 osa mehua ja 3-4 osaa vettä.
Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä vähintään parasta ennen-päivään asti. Avattuna jääkaapissa noin 1-2 viikkoa.
Aineosat: Luomumustaherukka, luomusokeri 20%
FI-EKO-102 Tuotettu EU:ssa
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.