Kuvaus
Kun kaipaat ruokapöytääsi mansikkahilloa, jossa ei ole lisäaineita eikä mitään muutakaan ylimääräistä, on valintasi ehdottomasti Keskylän tilan luomumansikkahillo. Tuote, jonka valmistaminen alkaa tilan omilta pelloilta ja huipentuu kuumana lasipurkkiin pakkaamiseen ja etiketin liimaamiseen.
Tämä luomuhillo on käsityönä tilan isännän tarkan valvonnan alla valmistettu ja kauniiseen lasipurkkiin pakattu, jotta sinä voisit nauttia kesän mansikkaisesta mausta ympäri vuoden.
Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä vähintään parasta ennen-päiväykseen asti. Todennäköisesti reilusti pidempäänkin. Jos kansi on alhaalla tyhjiön merkiksi, on todennäköistä, että hillo on syötävää vielä vuosiakin parasta ennen-päiväyksen jälkeen.
Koska tämän hillon valmistuksessa ei ole käytetty pektiiniä tai muuta hyytelöimisainetta, on hillo sillä tavalla löysää, että sen ravistaminen on suotavaa ennen lusikointia. Näin saat tasaisen varmaa tuotetta aina viimeiseen lusikalliseen asti.
Valmistusaineet: Keskylän tilan suomalainen luomumansikka 80%, Suomalainen luomusokeri 20%
Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa noin 2 viikkoa.
Valmistaja: Keskylän tila, 21610 KIRJALA, PARAINEN
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.