Kuvaus
Keskylän tilan luomuvadelmasose on valmistettu tilan omilla pelloilla kasvaneista luomuvadelmista. Valmistusprosessi on tarkasti valvottu ja täysin luonnollinen: ilman lisäaineita, sokeria tai mitään ylimääräistä. Sose pakataan kauniiseen lasipurkkiin, joka suojaa tuotteen puhdasta makua.
Luonnollisen koostumuksensa ansiosta sose on hieman löysempää, sillä siihen ei ole lisätty pektiiniä tai muita hyytelöimisaineita. Ravistamalla purkkia varmistat tasaisen koostumuksen joka lusikalliseen. Täydellinen kakun täytteeksi, puuron joukkoon tai nautittavaksi sellaisenaan.
Säilytys:
Avaamattomana sose säilyy huoneenlämmössä vähintään parasta ennen -päiväykseen asti, ja usein pidempäänkin. Avattuna purkki säilyy jääkaapissa noin 2 viikkoa.
Valmistusaineet: Keskylän tilan suomalainen luomuvadelma 100%, pastöroitu.
Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa noin 2 viikkoa.
Valmistaja: Keskylän tila, 21610 KIRJALA, PARAINEN
FI-EKO-102, Suomen maataloudesta
Ekologisk Hallonpuré från Keskylän tila
Keskylän tilas ekologiska hallonpuré tillverkas av hallon som odlats på gårdens egna fält. Produktionsprocessen är noggrant övervakad och helt naturlig: utan tillsatser, socker eller något onödigt. Purén förpackas i en vacker glasburk som bevarar produktens rena smak.
Tack vare sin naturliga konsistens är purén lite lösare, eftersom inga pektiner eller andra gelningsmedel har tillsatts. Genom att skaka burken säkerställer du en jämn konsistens för varje sked. Perfekt som fyllning i tårtor, till gröt eller att njuta av precis som den är.
Förvaring:
Oöppnad håller sig purén i rumstemperatur minst till bäst före-datumet och ofta längre. Öppnad burk förvaras i kylskåp och används inom cirka 2 veckor.
Ingredienser: 100 % ekologiska hallon från Keskylän tila, pastöriserade.
Förpackning och förvaring:
Oöppnad i rumstemperatur. Öppnad i kylskåp i cirka 2 veckor.
Producent:
Keskylän tila, 21610 KIRJALA, PARAINEN
FI-EKO-102, finskt jordbruk.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.