Kuvaus
Ruusukvittenhillo on happamuudeltaan sitruunan luokkaa, ja se soveltuukin esimerkiksi kalan maustamiseen ja muuhun happamuutta kaipaavaan ruoanlaittoon tai juustotarjottimelle happamaksi lisäksi. Voihan sitä myös käyttää joulutorttujen hilloksikin!
Ruusukvittenhilloon on valmistusvaiheessa lisätty hieman vettä koostumuksen parantamiseksi. Ilman veden lisäystä ruusukvittenissä oleva luontainen pektiini tekee soseesta hankalakäyttöistä ja liian kovaa.
190 gramman purkki ruusukvittenhilloa on paitsi herkullinen, myös riittoisa pakkaus hieman suuremman (verrattuna 140g purkkiin) kokonsa ansioista.
Valmistusaineet: Keskylän tilan suomalainen luomuruusukvitten 52%, Suomalainen luomusokeri, vesi. Pastöroitu.
Kokonaissokeripitoisuus 36g/100g
Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa.
Valmistaja: Keskylän tila, 21610 KIRJALA, PARAINEN
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.